Hi allemaal! Ik ben Chey (23) en ik ben derdejaars student Social Work. Dit schooljaar heb ik de eer om een heel schooljaar lang stage te lopen bij Ervaringsmaatjes. Ook ben ik Ervaringsmaatje van iemand die jonge mantelzorger is van haar zus. Een keer per week ga ik langs bij mijn maatje om samen iets leuks te doen. Ik kom speciaal voor haar en zij mag dan ook bepalen wat we samen gaan doen. Dit vindt ze soms nog wel eens lastig, dus dan help ik haar met wat ideeën te bedenken. We hebben al heel veel leuke dingen gedaan. Als het slecht weer is dan vinden we het leuk om samen een film te kijken, elkaars make-up te doen of een spelletje te doen. Als het mooi weer is gaan we vaak de stad in om samen te lunchen, te winkelen en een ijsje te eten. We hebben zelfs samen allebei oorbellen laten schieten. Ook zijn we al twee keer naar de kermis geweest. Zij durft in elke attractie, terwijl ik dat soms niet durf. Dan vertelt ze mij dat het echt niet eng is en dan ga ik er toch samen met haar in! We houden allebei van kletsen. Over leuke dingen, maar soms ook over minder leuke dingen. Ik ben blij dat ik het Ervaringsmaatje ben van haar!