In de trein werden de gewonnen kaartjes door ons bekeken en het bleek dat het kaarten waren die ook toegang gaven tot de ‘Hatrans Lounge’. Wij hadden er ook nog nooit van gehoord, maar het woordje ‘Lounge’ is natuurlijk altijd goed! Aangekomen bij het stadion, konden wij via de hoofdingang naar binnen. We voelden ons erg belangrijk! Timo en ik waren al een tijd niet meer in de ‘Grolsch Veste’ geweest, dus het was voor ons beiden een leuke ervaring weer! Aangekomen in de lounge was het niet helemaal zoals we gedacht hadden, want we dachten dat er mensen klaarstonden met strikjes voor, die ons op alle wenken zouden bedienen. Het was toch grotendeels zelfbediening, maar onze plekken in het stadion waren helemaal prima! Lekker droog en iets links van de middellijn, het uitzicht was prima!

Het was maar goed dat Timo en ik allebei een sjaal omhadden (een Twente sjaal natuurlijk), want de wind wapperde wel erg koud langs daar in het stadion. Het voetbal was de eerste helft – naar onze mening – matigjes, maar mede door ons aanmoedigen bleef het gelukkig nul – nul. In de rust was het tijd om de lichamelijke kachel wat op te stoken en hebben we een heerlijk broodje hamburger met ui, zonder mayo gehad! Timo en ik vonden de broodjes allebei van uitmuntende kwaliteit! Complimenten aan de kok.

Je kon het voelen de tweede helft, nu moest het toch gebeuren voor Twente! De supporters van VAK-P zorgden er voor dat iedereen de club goed bleef aanmoedigen. Dus als er werd gezongen ‘Goat stoan aj veur Twente bunt!’, dan ging het hele stadion staan en klappen en dat heeft natuurlijk wel wat! En daar was ie!! Het doelpunt voor Twente was gevallen!! Een heerlijke goal en dat werd gevierd. De man voor ons had net een broodje gehaald en door het enthousiaste gejuich, liet hij zijn overheerlijke broodje vallen! Je zag de verdriet in zijn ogen :D.

Het eindsignaal volgde al snel en dus konden Timo en ik met een opgeheven hoofd het stadion verlaten. Het ging niet zo lekker met Twente, maar wij durfden wel te zeggen dat de overwinning mede door ons is behaald, en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!